O nama

Kako je nastao Boka Gardens turistički kompleks

Osoba
Djece
(success)

Boka Gardens kompleks je nastao 2003. godine, jednog popodneva, na običnom parčetu papira. Nastao je, kao san i životno ostvarenje jednog čovjeka, čije je ime utkano u svaku poru, savršeno obradjenog kamena koji odaje ljubav i duh jednog vizionara.Cijelo naselje je vizija jednog bračnog para koji su našli savršeno mjesto da svoj san pretvore u javu.

 

Tog tihog smiraja, dok su galebovi nadlijetali ostrva, na balkonu tek započete Ville Vujović, stvorena je ideja u kojoj će mnoge naredne generacije uživati, čijem će se dijelu diviti i stvarati prijelepe uspomene i trenutke.

 

Ali...krenimo od početka.

 

Turistički kompleks Boka Gardens se nalazi u mjestu Kostanjica, u Bokokotorskom zalivu, nasuprot drevnog grada Perasta i dva prekrasna ostrva Sv. Djordje i Gospa od Škrpjela.

 

Kompleks se sastoji od  117 stanova i 8 vila u 23 objekta. Sadrži restoran, mini market, teniski teren, plažu dugu 260m i plažni bar. Poseban doživljaj je boravak  na "infinity" bazenu koji se nalazi na samom vrhu kompleksa na visini od 60m nadmorske visine. 

 

Svi objekti su uklopljeni u primorski ambijent, gradjeni od klesanog kamena sa ovog područja i drveta, sa viševodnim krovovima, u starom Bokeljškom stilu. 

 

Cjeli kompleks je protkan predivnim baštama sa mediteranskim biljem. 

 

Parking je besplatan i omogućen za sve goste kompleksa.